Nachrichten lesen aus dem Internet

Tähtää kasvuun Kaakkois-Aasiassa 5 miljoonan dollarin

Solana tähtää kasvuun Kaakkois-Aasiassa 5 miljoonan dollarin avustusohjelmalla

Viiden miljoonan dollarin rahasto sallii vain hankkeet, joilla on fyysinen läsnäolo Kaakkois-Aasiassa, hakemaan ohjelmaa, joka tarjoaa jopa 100 000 dollaria sekä teknistä ja yhteisön tukea.

Solana on keskittynyt hajautettuun rahoitukseen Kaakkois-Aasiassa uudella 5 miljoonan dollarin kehitysrahastolla.

Solana-säätiö loi rahaston yhteistyössä vietnamilaisen sijoituspalveluyrityksen Coin98 Venturesin kanssa, jolloin Solanaan rakentuvat alueelliset startup-yritykset Bitcoin Revolution voivat saada teknistä, markkinointi- ja yhteisötukea sekä jopa 100 000 dollarin rahoitusta. Rahasto toimii seuraavien kolmen vuoden ajan keskittyen erityisesti DeFi- ja Web3-tilojen projekteihin, mukaan lukien markkinapaikat, pörssit ja muut DApps tai työkalut.

Tämä on yksi ensimmäisistä apurahoista, jotka määrittelevät mielenkiinnon kohteena olevan alueen ja keskittyvät erityisesti Vietnamiin

Solana-säätiön pääjohtaja Eric Williams:

„Tavoitteenamme on luoda optimaaliset olosuhteet Kaakkois-Aasian kehittäjille rakentaa hämmästyttäviä asioita Solanalle.“

Ilmoituksen mukaan „projektiryhmiä voidaan jakaa, mutta heidän on oltava fyysisesti läsnä Kaakkois-Aasiassa.“ Ilmoituksesta käy selvästi ilmi, että jos heillä ei ole läsnäoloa siellä, he eivät ole oikeutettuja rahastoon.

Williams selitti, että säätiö toimi yhteistyössä Coin98 Venturesin kanssa teknisen ja yhteisöllisen tuen vuoksi, jonka he voivat tarjota, ja lisäsi, että avain tämän rahaston menestymiseen on yhdistelmä taloudellista ja teknistä tukea:

„Joskus este voidaan ratkaista ylimääräisellä rahalla, toisinaan ei.“

DeFi on saamassa vetovoiman Solanan ekosysteemissä, mikä nostaa kaupankäynnin kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle aiemmin tässä kuussa.

Rahaston ja rahastokampanjoiden käyttäminen kehittäjien ekosysteemien parantamiseksi lohkoketjuissa on yleistä ohjelmille, jotka ovat jo käytettävissä useille lohkoketjuille, kuten Bitcoin, Ethereum, OkCoin ja Polkadot.

Viime vuoden syyskuussa Polkadot sai yhden suurimmista rahaston lisäyksistä, kun Digital omaisuuden kehitysyhtiö RockX investoi 20 miljoonaa dollaria tukemaan Polkadot-ekosysteemiä seuraavien viiden vuoden aikana.

Comments are closed.