Nachrichten lesen aus dem Internet

Keith McCullough myi kaiken Bitcoininsa

Hedgeyen toimitusjohtaja Keith McCullough sanoi, että tämän päivän kryptovaluuttamarkkinat päättivät myydä kaikki omistamansa Bitcoins. Päätös tuli hänen analyysistaan ​​markkinoiden hidastumisjaksosta.

Hedgeyen, riskienhallintayrityksen toimitusjohtaja, julkaisi 6. lokakuuta Twitterissä viestin, jossa hän vahvisti myyntinsä.

Muutama päivä myöhemmin McCullough seurasi twiittiään, jossa hän ilmoitti puolustaneensa myyntipäätöstä, koska hänen analyysinsä mukaan Bitcoinin on ylitettävä keskimääräinen myyntihintansa. Tätä varten Bitcoin Circuit olisi ylitettävä 11 000 dollaria

Bitcoinin hinnannousu: Vaikuttaiko Trumpin toipuminen COVIDista?

Bitcoinin hintaennuste – BTC / USD koskettaa 11 500 dollaria, kun sonnit tuijottavat seuraavaksi 12 000 dollarin kalliota

Hän selitti myös, mitä teki Hedgeyen virallisilla verkkosivuilla. Täällä hän vahvistaa, että hän ei tehnyt päätöstä henkilökohtaisesti, mutta halusi maksimoida sijoitetun pääoman tuoton. McCullough vihjasi, että # Quad4: n neljännelle neljännekselle on kasvava todennäköisyys. Keith McCulloughin mielestä inflaatio ja rahan kasvu hidastuvat.

Toimitusjohtaja ennustaa muissa lausunnoissa, että dollarin vahvistuminen tällä viikolla voi kääntää Bitcoinin arvon. Erityisesti Bitcoin nousi tänä viikonloppuna 11 300 dollariin.

Hänen 190 tuhatta seuraajaansa sai järkyttävän uutisen Twitterissä. Hedgeye Risk Management tarjoaa asiakkailleen parhaan työkalun riskienhallintaan

Hedgeye tarjoaa neuvontapalveluja yrityksille, joilla on yli biljoonaa dollaria varoja. Tämä yritys tarjoaa taloudellista neuvontaa ja sisältöä YouTube-kanavallaan „Hedgeye TV“. Keith McCullough tarjoaa taloudellisia neuvoja tälle kanavalle muun muassa 42K-seuraajalleen.

Youtube-videossa toimitusjohtaja sanoi, että Bitcoin näytti nousevalta. Hän sanoi myös, että se korreloi käänteisesti kasvavalla nopeudella Yhdysvaltain dollari-indeksin kanssa.

Keith McCullough puhui virallisesti Bitcoinista joulukuussa 2017. Tuona vuonna Bitcoin kosketti 20 000 dollaria. Siitä lähtien McCullough on puhunut valuutasta.

Comments are closed.