Nachrichten lesen aus dem Internet

Crypto Strategist forudsiger, at Bitcoin når $ 1 million, hvis regeringer ikke interfererer – her er hvor lang tid det kan tage

Kryptoanalytiker og influencer Alex Saunders siger, at han mener, at Bitcoin er på vej mod $ 1 million, men rejsen vil tage et stykke tid.

I et nyt interview med Stansberry Research siger Saunders, at BTC er på vej til at knuse $ 100.000 i de næste fem år.

Derefter mener han, at Bitcoin vil sætte sigte på 1 million dollars, og resultatet vil afhænge af, hvordan regeringer beslutter at håndtere den førende kryptokurrency.

”Jeg tror ærligt talt nu, hvis man ser på markedsværdien, og man ser på de billioner af dollars, der udskrives i løbet af måneden i disse dage, tror jeg bestemt, at vi vil ramme $ 100.000 i de næste fem år.

Og så handler det om, hvordan regeringer og centralbanker reagerer. Vil de virkelig gå hårdt og prøve at lukke dette ned, eller bliver de nødt til at lade det være der som en slags neutral åben konkurrent, der vil gøre dem mere finansielt og økonomisk ansvarlige. Afhængigt af hvordan det afspejler, tror jeg, at vi kan komme til 1 million dollars i de næste 10 eller 20 år, simpelthen fordi det vil vokse til at konkurrere med guld og forex og bare fange alt, hvad der tidligere har været en butik af værdi. Hvorfor ville du ikke nu parkere det i Bitcoin? ”

Saunders siger, at han ikke ser BTC som et redskab til hurtigt at blive rig og bemærker, at folk ofte investerer i aktiver for sent, efter at deres parabolske rally er godt i gang.

Hvad angår altcoin-markedet uden for Bitcoin, forudsiger Saunders det store flertal af kryptoaktiver vil mislykkes, men der er en håndfuld lovende protokoller, der vil overleve.

”Vi er meget fokuserede på, ud af disse 10.000 forskellige mønter vil 99% af dem fejle ligesom dot-com-boblen. Men vi synes meget, at der er en håndfuld, et par dusin, og det er dem, vi har investeret i, som vi mener er lovende …

På nogle måder har [altcoin-modstandere] ret i, at Bitcoin er valutaens konge, og alt andet i det rige er en distraktion. Men i disse dage er den slags udvidet til at være en digital aktivklasse, og [at afvise altcoins er] som at sige, da internettet blev opfundet, at der kun vil være et internetfirma eller en internetaktie.

Så jeg tror bestemt, at vi ser en række virksomheder, der forstyrrer en række brancher i marken, der allerede fanger. Ernst & Young bruger Ethereum (ETH). [Så er] Microsoft … De største virksomheder i verden bruger protokoller som Ethereum, så de får trækkraft. ”

Comments are closed.