Nachrichten lesen aus dem Internet

Amerikanske feeds glemmer at gribe $ 400.000 i Bitcoin gafler

Crypto-forskningsfirma Coinfirm har fundet ud af, at amerikanske myndigheder har efterladt „betydelige midler“ på forskellige kryptokurrency-tegnebøger, der er beslaglagt af kriminelle gennem årene, som et resultat af flere „gafler“, der udstedte nyere kryptovalutaer, der handles på offentlige markeder.

Firmaet spores et flertal af sådanne midler tilbage til en Silk Road-tegnebog, som det amerikanske justitsministerium beslaglagde tidligere på denne måned. Tilsynsmyndigheden meddelte, at dengang havde hentet over 1 mia. $, Der tilhørte det nu nedlagte mørknetmarked, men der blev ikke givet nogen information om de forkedte midler.

Derudover sagde Coinfirm, at tegnebogens ejere (nu i regeringens varetægt) stadig kan have adgang til de gaffelformede midler – samlet set millioner af dollars værd på deres højdepunkt og lidt under $ 400.000 i dag.

Overse ikke Bitcoin gafler

I henhold til et blogindlæg viste Coinfirms selvfinansierede undersøgelse, at forskellige Bitcoin gafler – Bitcoin Diamond (BCD), Super Bitcoin (SBTC) og Bitcoin Private (BTCP) – var blandt de forked aktiver, som den amerikanske regering „tilsyneladende overså og forlod i hænderne på den, der har adgang til de private nøgler på hovedpungen. ”
Den amerikanske centralbank har $ 1 mia i Bitcoin.

I alt 693701 BCD, til en værdi af $ 310.000, 69370 SBTC, til en værdi af $ 66.000 og 69370.11 Bitcoin BTCP, til en værdi af $ 11.000, hører stadig hjemme i tegnebøgerne.

Coinfirm sagde, at dens „Reclaim Fork“ -tjeneste, der bruger kryptografisk sporingsindsats for at finde ud af fordelte midler og aktiver, desuden har hjulpet med at identificere snesevis af sager, hvor retshåndhævende myndigheder måske ubevidst har efterladt betydelige midler tilgængelige for mistænkte i stedet for korrekt at redegøre for og beslaglægge disse aktiver.

Værktøjet er tilgængeligt for både institutioner og detailhandlere til at kræve deres forked tokens, hvis nogen, der ikke blev gjort krav på tidligere.
Amerikanske regering en Bitcoin HODLer … for nu

De beslaglagte midler betyder, at den mægtige amerikanske regering i øjeblikket sidder på $ 1 milliard dollars i Bitcoin. Federal Reserve er forpligtet til at sælge aktivet til USD, men har ikke gjort det endnu, hvilket ansporede kommentarer fra Bitcoin-understøttelser tidligere på året, der sagde, at HODLing var en bedre mulighed.

Helt fascinerende at læse – BTC stjålet fra Silkevejen blev jernudleveret af hackeren fra en værdi på $ 354.000 til $ 1.000.000.000 +.

Nu er den kommet ind på forsyningssiden. Materielt netto-negativt, selvom institutionelle købere er ivrige og villige. pic.twitter.com/zRMJa02oPR

– lys (@lightcrypto) 5. november 2020

Kryptofokuseret advokat Preston Byrne sagde i et nu-slettet tweet på det tidspunkt: „Kontroversiel opfattelse: DOJ bør ikke sælge beslaglagte Bitcoins, det skal begynde at oplagre en national reserve af BTC til at bakke USD efter fiat-æraens afslutning.“

Selv de amerikanske feds er komfortable med at holde Bitcoin.

Comments are closed.